De ochtend begon veelbelovend (zie vorig artikeltje), maar de dag ontaardde snel in nog maar eens een absolute regenplensdag, zoals al drie weken aan een stuk. Balen. 

Meteofrance beweerde echter dat in de streek van Lyon het weer een pak beter was. Ik was al een tijdje van plan om deze site in het onooglijk kleine dorpje Baix, niet zo ver van Lyon, te bezoeken, en dacht, ik rij er naar toe en dan zien we wel weer. 

Op de autostrade kan je in de verte Lyon zien liggen, en dat lag inderdaad onder een blauwe hemel. Doch, ik moest niet naar de verte, maar naar links. Bewolkt, eerst geen regen, daarna wat dikke vette druppels, dan weer niks, dan weer lichte regen. Echt slechte fotoomstandigheden zijn dat niet voor foto's als deze. De kleursaturatie zit wel degelijk in de foto, het water is vrij stillekes, het is eens iets anders.

De bomen in kwestie zijn een speciale soort cypressen die in het water groeien, en nogal kleurrijk uitvallen in de herfst. Genoeg gekwebbeld, foto's !!!En als uitsmijter, een waterval !